marți, 29 iunie 2010

Dupa operatia de la Chisinau de pe 11 Mai2010

Bun gasit!De mult nu am mai intrat sa va dam vesti despre noi!Am fost la Chisinau am facut operatia D-nului Dr.Marcel Platon in 14 puncte iar acum dupa o luna jumatate mi se pare ca lui Cosmin i-a facut bine aceasta operatie deoarece este mai relaxat,tine picioarele mai relaxate si desfacute,mananca mai mult cantitativ ca inainte,parca gangureste mai mult,si intinde manutele si picioarele mai bine!
In august trebuie sa mergem la control la Galati sa vada si dnul dr. cum este si sa stabilim daca mai este nevoie de a doua operatie,dar dupa parerea mea cred ca o sa fie nevoie automat deoarece Cosmin este afectat destul de tare de aceasta crunta boala!
O sa va postam si niste poze de la aceasta operatie dar deocamdata nu le-am descarcat de pe telefon!
Cu aceasta ocazie le multumesc tuturor care au ajutat la realizarea acestei operatii,tuturor oameniilor cu suflet care au donat in contul nostru banii si au facut posibila aceasta operatie"Va multumim si sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Mihaela spunea...

nice