joi, 9 februarie 2012

Revin cu o noua speranta!!

Acum doua zile m-a contactat pe Facebook o doamna din Macedonia in legatura cu o terapie buna pentru Cosmin! ABR Therapy este o terapie care dupa ce am vazut filmuletele cu copii care dupa 2 ani de exercitii au fost din ce in ce mai bine am hotarat sa strang si eu banii necesari adica in jur de 2000 de euro(terapia,cazare si transport)si sa merg cat mai curand cu Cosmin!
In sfarsit am descoperit o sansa pentru ca baietelul meu sa fie si el independent,acum trebuie sa fac demersurile pentru a strange banii,adica iar sa apelez la oamenii cu suflet mare si cu situatie financiara sa ma ajute sa imi vad si eu copilul bucuros sa il aud si eu spunand pentru prima oara in viata lui "mama si tata"
Va atasez mai departe linkurile cu terapia aceasta si asa poate merg mai multi copiidin tara noastra!Deocamdata doar o familie din Romania a incercat aceasta terapie si dupa 3 luni de exercitii sunt multumiti de rezultate!
http://abrromana.blogspot.com/2011/01/pj-spasmica-cvadriparezavideo-tradus-in.html
ABR română: PJ - spasmică cvadripareză(video tradus în limba română)
abrromana.blogspot.com

Un comentariu:

URDA NADIA spunea...

Buna Alina,
Ne-am cunoscut in Ucraina,numele meu este Nadia Urda,studiez de ceva vreme si eu aceasta terapie,Abr therapy,ce inseamna si ce presupune si cred sincer ca este terapia viitorului pentru copiii nostri.
Am luat legatura cu Vesna in 2010 si de atunci sunt tot mai convinsa ca e cea mai buna terapie.
Cursurile se tin de 3 ori pe an.La aceste cursuri parintilor le este prezentata terapia si daca parintii sunt de acord sa incerce se face evaluarea copilului si pe urma zilnic 2-3 ore de terapie are de facut acasa parintele cu copilul lui.Pt noi nu e mult,avand in vedere ca acum avem 3 Vojta pe zi,o sedinta de reflexoterapie si una de masaj.Va pup,mult succes